Tafels & stoelen verhuur Almere


Tafel huren Almere
STATAFEL
stoelen verhuur almere
KLAPSTOEL

STATAFEL ROK ZWART
STATAFEL ROK ZWART
BUFFETTAFEL
BUFFETTAFEL


Tafels en stoelen voor uw feestje in Almere

 

Tafels of stoelen huren? Bij Heeg Partyservice huurt u met het grootste gemak voordelig geprijsde stoelen en/of tafels in Almere.

 

Soorten tafels

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten tafels voor verschillende gelegenheden. De reguliere statafel is ideaal voor een borrel of een feestje met vrienden tot in de late uurtjes. Ook kunt u kiezen voor de statafel met zwarte rok. Deze elegante statafel is ideaal voor een feest met een formeel randje, zoals of bruiloft of een huwelijksjubileum. Blijven uw gasten ook eten of wilt u een gezellige zitgelegenheid creëren? Overweeg dan om onze scherp geprijsde buffeltafel te nemen.

 

Klapstoel huren

Ook voor het huren van klapstoelen kunt u goed bij Heeg Partyservice terecht. Het huren van klapstoelen is met name ideaal als u veel gasten verwacht. De klapstoelen van Heeg Partyservice zijn stevig en zeer gemakkelijk op te zetten en op te bergen en zijn daarnaast ook zeer voordelig geprijsd. Kortom, als u zelf niet voldoende stoelen heeft, bestelt u deze simpelweg voor €1 per stuk bij ons.